CC Performance

Detalii despre noi

CC Performance este o firmă de tuning profesional, nou înființată in Chișinău. Ne mandrim cu experiența noastra dobândită în Danemarca și cu abilitatea noastră de a face propriul nostru process custom de mapping/ testing/ fabricare.

Claudiu Blaga a pornit aceasta afacere în Danemarca in anul 2016. În 2021 CC Performance și-a extins activitatea in Moldova aducând totodată 2 rampe și un dinamometru ultra performant pentru mașini cu tractiune 2wd iar în decursul anul 2021 și pentru mașini cu tractiune integrală.

Ne-am construit renumele prin cea mai înaltă performanță oferită clienților noștrii. Experiența noastră extrem de valoroasă pentru noi ne permite acum sa modificăm mașini care pot depăși 1000 cp după tuning.

Tunerul nostru rezident, Claudiu Blaga, a fost la vârful tuningului profesional in ultimii 10 ani. Asta înseamnă ca vei primi cel mai puternic, sigur si eficient mapping creat de noi pentru mașina ta.

Ultimele articole

Mai multe

Află ultimele noutăți

Mulțumim pentru mesajul dumneavoastră.
A părut o eroare la trimiterea mesajului. Vă rugăm reîncercați mai târziu.

Inscrie-te pentru a primi cele mai noi stiri si cele mai importante noutăți despre mașini, evenimente și promții din oferta CC Performance.